Om Liten og lykkelig

Om oss:
Velkommen til oss i Liten og lykkelig AS. I August 2020 bestemte Martine seg for å spørre Vilde om hun ville være med å starte butikk, de hadde ikke store kjennskapen til hverandre da, men det viste seg å være en god match. Martine hadde da en sønn på 1 år og en datter på 3mnd, mens Vilde hadde en datter på snart 4 og en sønn på 1 år. Det tok ikke mange dagene fra første samtale til selskapet var stiftet, og kort tid etter var nettbutikken ferdig og varene klare for salg. Som unge småbarnsmødre var det lett å se hullene i både utstyrsverden og havet av barneklær, derfor ville de skape en plattform for salg av det de mener er de beste merkene på markedet.
Vår visjon:
Vi er en splitter ny nettbutikk som har en visjon om å selge de beste merkene innen barneklær, barneinteriør, utstyr og leker. Vi er enda nyetablerte, men jobber hver dag med å anskaffe flere produkter. Vi verdsetter høyt de merkene vi allerede har fått inn, men jobber også med å stadig ta inn nye merker. Vi setter kunden i fokus, og tar inn det som måtte være høy etterspørsel av. I fremtiden ønsker vi også å åpne fysiske butikker, først og fremst i Mosjøen.
Hvorfor oss?
Liten og lykkelig AS verdsetter kunden høyt, med god kundeservice, gode priser og fine salg. Vi ønsker etter hvert å bli store på Interiør, utstyr og barneklær.
Ta gjerne kontakt med oss om det er noe dere mangler som ikke er i nettbutikken. Kundeservice@litenoglykkelig.no  
Og ellers - HAPPY SHOPPING!