Velkommen til oss!

Hei alle sammen, og velkommen til oss!

Dette blir vårt aller første blogginnlegg i butikken, selv om mange av oss som kommer til å skrive har hatt blogg før i tiden. I dag tenkte jeg rett og slett å gå litt bak kulissene, fortelle dere litt om oss og presentere butikken litt.

 

Så da starter vi med selve butikken og nettbutikken eller?
Vi var egentlig to stykker som startet dette eventyret sammen. I slutten av August 2020 tok den andre eieren kontakt med meg. Vi kjente ikke hverandre, men vi bor i en liten by og hun hadde merket seg at jeg var rette typen person å starte butikk med. Nettbutikken ble åpnet fort og brutalt med adrenalin i kroppen litt under en måned etter første kontakt, vi måtte jo forte oss så vi fikk med oss julesalget.

Det ene ledet til det andre og kjappt vokste både følgertallet på instagram, antall salg i uken og lageret. Apropo lager, dette hadde vi i kjelleren hos henne før vi fant ut at det ikke gikk mere få uker etter. Så da fikk vi oss lager og kontor i byen sammen med masse andre flotte mennesker. Vi trivdes veldig på kontorfellesskapet Vekst i Mosjøen, og så for oss å fortsette nettbutikken der fra samtidig som vi hadde store drømmer om å åpne butikk. Målet kom fort, vi måtte åpne fysisk butikk i Januar. Men hvor?

Mosjøen hadde allerede en stor og flott barnebutikk som vi verken turte eller hadde lyst til å konkurrere med, så da satte vi fort nesen mot Sandnessjøen som ligger en liten time unna. Butikk i Mosjøen blir det nok etter hvert uansett, men før den kan åpnes må vi ha stabil drift her i Sandnessjøen, litt mer stabil drift i nettbutikken og et større utvalg av både interiør, leker og andre kategorier. Målet vårt er å ikke konkurrere med den eksisterende butikken i mosjøen, men komplimentere og selge litt andre ting og merker enn de. 

Etter målet om butikk i Sandnessjøen ble satt, så vi et stort potensiale i julesalget i mosjøen. Vi satte opp en liten Pop-up butikk og fikk med oss gode erfaringer og mange hyggelige samtaler med gode kunder som enda handler hos oss i nettbutikken med lokal leveranse. 

Bilde fra Pop-up/Jule butikken

På bildet ser du popup butikken vi hadde i Mosjøen. det ble mange kreative løsninger på grunn av impulsivitet her.

En liten stund etter den fysiske butikken ble åpnet valgte dessverre den andre eieren å satse på noe annet, og jeg ble sittende og tenke på hva jeg skulle gjøre med butikken videre. Kokurrs eller nedleggelse var ikke et alternativ da dette ar min aller største drøm, men den veggen holdt jeg på å gå på flere ganger likevel. Heldigvis har jeg fantastiske ansatte som ser når det blir for mye for meg, og gjør en storartet jobb for butikken og for meg! Det ble mye for meg å sette meg inn i å skulle drive butikk alene, men nå etter snart et halvt år har vi klart å komme oss delvis opp på fotene igjen, og er klar for en travel og nydelig sommer.

Butikken består av 6 stykker som alle har sin egen unike personlighet men likevel liker butikklivet og er kjempeflinke på sine egne måter. 

Vilde Mari: Eier og daglig leder. 24år mamma til to og forlovet med en. Jeg bruker egentlig å si at jeg har tre barn, da butikken har gitt meg like mye våkenetter og en unik kjærlighet, selv om kjærligheten til barna er veldig mye større og annerledes. Jeg studerer Økonomi, markedføring og ledelse ved siden av å jobbe med butikken.

Eline: Vikar. Fantastisk vesen som er flink med markedsføring. Hun har studert kontor og administrasjon via forsvaret og har alltid et smil om munnen. Trenger man folk på jobb utenomskoletider er hun her på kort tid, og gjør alt hun blir bedt om og litt til!

Jørgine: Tilkallingsvikar. Jørgine er vår tilkallingsvikar. hun har 100% jobb på sykehjemmet først og fremst, men ønsker å jobbe hos oss ved nødsituasjoner om det trengs. Jørgine står på for at alle skal føle seg inkludert og tørr å snakke litt forran kamera. 

Nathalie: Nathalie er helt ny og skal være vår sommervikar i sommer. Hun går media og kommunikasjon på videregående, og jeg gleder meg som et lite barn til å få kusinen min som ansatt i sommer. Hun er morsom, kreativ og snill som et lam. 

Asia: Asia er med oss to timer om dagen, to ganger i uken. Hun er en rolig og klok dame som man kan snakke om alt eller ingen ting sammen med. Det er lett å snakke med Asia og dagene går som regel unna når hun er med oss. Snillere person skal men lete lenge etter!

Det var litt om oss! Har du noen spørsmål? Legg igjen en kommentar :) Neste uke skal vi dele våre bærekraftsmål! Ha en fin dag!

 


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må bli godkjent før de publiseres